ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

No events

Διοικητικό Συμβούλιο

Πρόεδρος
ΜΙΧΑΗΛ ΕΜΜ. ΜΑΚΡΥΜΑΝΩΛΗΣ
A΄Αντιπρόεδρος
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Β. ΑΝΤΙΜΙΣΙΑΡΗΣ
Β΄Αντιπρόεδρος
ΝΙΚΟΛΑΟΣ Γ. ΝΙΚΗΤΑΣ
Γενικός Γραμματέας
ΑΝΤΩΝΙΟΣ Μ. ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ
Ειδικός Γραμματέας
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΜΜ ΚΑΡΕΛΛΑΣ
Ταμίας
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Κ. ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΙΟΣ
Υπεύθυνος Πολιτιστικών
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΜΜ. ΝΙΚΗΤΑΣ
Κοσμήτορας
ΚΑΛΛΙΟΠΗ Α. ΧΗΡΑΚΗ
Υπεύθυνος Μ.Μ.Ε.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ι. ΓΡΑΙΓΟΣ

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΩΡΕΕΣ

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΩΡΕΕΣ (5)

Το Δ.Σ. της Αδελφότητας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον κ. Χαρτοφύλακα Α. Κωνσταντίνο για την εκ μέρους πρωτοβουλία για τη δωρεάν τοποθέτηση ολοκληρωμένου συστήματος συναγερμού τόσο στο πολιτιστικό μας κέντρο, όσο και στον αύλειο χώρο που το περιβάλλει. 
Αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά τα πατριωτικά σας αισθήματα προς την ιδιαίτερη πατρίδα μας Όλυμπο, δίνετε δύναμη σε όλους μας να συνεχίζουμε την προσπάθεια για την υλοποίηση των προσεχών στόχων και δραστηριοτήτων της Αδελφότητάς μας.

Κυριακή, 04 Φεβρουαρίου 2018 23:02

Ψησταριά - Barbecue

Γράφτηκε από τον

Το Δ.Σ. της Αδελφότητας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον πρώην πρόεδρο της Αδελφότητας κ. Γεώργιο Εμμ. Πύργο για την εκ μέρους του δωρεά της ψησταριάς-barbeque που τοποθετήθηκε στον αύλειο χώρο της Αδελφότητας. Επίσης, ευχαριστούμε τον συμπατριώτη κ. Μιχάλη Ι. Μιχαηλίδη για τη δωρεάν τοποθέτηση της ψησταριάς. Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι τα πατριωτικά αισθήματα των Ολυμπιτών είναι η κινητήριος δύναμη της δραστήριας και επιτυχούς παρουσίας της Αδελφότητας στη Ρόδο.

Τρίτη, 05 Δεκεμβρίου 2017 23:33

ΔΩΡΕΑ ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΙΟΥ-ΔΙΑΚΑΝΤΩΝΗ

Γράφτηκε από τον

Το Δ.Σ. της Αδελφότητας και η Εκκλησιαστική Επιτροπή του Ι. Ναού, ευχαριστούμε για άλλη μια φορά την Κα ΣΟΦΙΑ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΙΟΥ-ΔΙΑΚΑΝΤΩΝΗ, για την δωρεά των χειροποίητων κεντητών, που από την τελευταία γιορτή των Ταξιαρχών κοσμούν την Ωραία Πύλη και το προσκυνητάρι της Εκκλησίας μας. Ευχόμαστε η Χάρη των Ταξιαρχών να είναι πάντα κοντά της και να προστατεύει όλη της την οικογένεια

Τρίτη, 05 Δεκεμβρίου 2017 23:29

ΔΩΡΕΑ ΣΟΦΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ-ΑΝΤΩΝΟΓΛΟΥ

Γράφτηκε από τον

Το Δ.Σ. της Αδελφότητας και η Εκκλησιαστική Επιτροπή του Ι. Ναού, ευχαριστούμε την Κα ΣΟΦΙΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ-ΑΝΤΩΝΟΓΛΟΥ για την δωρεά του υπέροχου χειροποίητου τραπεζομάντηλου, που διακοσμεί το κεντρικό τραπέζι της Εκκλησίας μας από την γιορτή του στις 8/11/2017. Τόσο η Σοφία όσο και η οικογένειά της, από παλιά, ήταν και είναι αρρωγοί σε κάθε προσπάθεια της Αδελφότητας. Ευχόμαστε η Χάρη των Ταξιαρχών να είναι προστάτης στην ίδια και σε όλη της την οικογένεια.

Το Δ.Σ.

vapsimo politistikou kentrou

Το Δ.Σ. της ΒΡΥΚΟΥΣ ευχαριστεί τα εκλεκτά της μέλη ΑΝΤΩΝΗ ΜΙΧ. ΚΩΣΤΑΚΗ & ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧ. ΑΝΤΙΜΙΣΙΑΡΗ, που με πολλή προθυμία και αφιλοκερδώς έβαψαν τον εσωτερικό χώρο του Πολιτιστικού μας Κέντρου. Η κίνησή τους αυτή, δείχνει για άλλη μια φορά τα αισθήματά τους και την αγάπη τους προς τον Σύλλογο, που όποτε τους ζητήθηκε η βοήθειά τους την προσέφεραν με όλη τους αγάπη. Ακόμα ευχαριστούμε τον κο ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΡΡΑ ιδιοκτήτη της Neotex Ρόδου ο οποίος μας έδωσε Δωρεάν το 50% των υλικών που χρειαστήκαμε. Να είστε καλά, και η Χάρη των Αγίων μας να σκεπάζει εσάς και τις οικογένειές σας.